lørdag 13. oktober 2007

Ventekalender - september/oktober

Cut off ble endelig offisielt annonsert på CCAAs hjemmeside denne uka. 30.11.05 var den magiske datoen. I vår ventekalender representerer det én luke, AF har en gruppe med fem adoptanter den 28.11.05. Bak lukedøra lå det denne måneden oppgaven kopper.

Hvordan i all verden vet man hvor mange kopper et barn trenger? For foreldre som venter sitt første "magebarn" finnes det haugevis av bøker som (blant masse annet) beskriver hva man bør handle inn og i hvilke kvanta, før den ventede verdensborgeren ser dagens lys. For oss som skal adoptere har i alle fall ikke jeg funnet noe tilsvarende enda. Det er klart at en to-åring trenger andre ting enn en ett-åring som igjen har andre behov enn en på seks måneder eller kanskje tre år. *drar meg i håret* Som den kontrollfriken jeg er skal jeg ærlig og åpent tilstå at jeg skulle ønske barn kom med bruksanvisning. Kanskje kommer barnet vårt til å bruke flaske i flere måneder etter overtakelsen og kanskje har det lært seg til å drikke av glass allerede når vi møtes første gang.

Tilbake til månedens luke: Vi har handlet kopper, to stykker, i plast og med drikketut. En rød og en blå. Når barnet blir størr og ikke trenger drikketut lenger kan toppen byttes ut og koppen blir til et glass.

Ingen kommentarer: