mandag 29. desember 2008

Fortsatt god jul!



For første gang har vi feiret jul hjemme i eget hus. Det var med en smule skrekkblandet fryd at det gikk opp for undertegnede at det denne julen ikke bare var å pakke kofferten og møte opp ferdig pyntet til middag på juleaften.


Julefeiringen har forløpt stort sett stille og rolig. Vår nevø på snart fire år har sørget for at foreldre, mormor, onkel og tante har fått aktivisert seg underveis. Vi har spist både tradisjonelle og mindre tradisjonelle middager, juleaften lagde mannen og jeg en thailandsk kyllinggryte, 1. juledag var det tradisjonell dansk julemiddag med stekt hamburgerrygg, kokte poteter, glasserte poteter, rødkål og surkål, 2. juledag spiste vi and med omtrent samme tilbehør.

Gjestene pakket bilen og satte kursen tilbake mot Danmark i går ettermiddag, så nå har juleroen virkelig senket seg. Det har vært veldig koselig å ha familiebesøk, men samtidig er det litt godt å ha huset for seg selv igjen.

Det skal nok mye til for at vi reiser bort for å feire jul igjen.


Hvis noen fortsatt følger med i min veldig sporadiske bloggaktivitet ønsker jeg dere en fortsatt god jul og et godt nytt år!