fredag 18. mai 2012

I tenkeboksen - Lenge siden sist

Det har vært stille på bloggen min lenge nå. Hovedgrunnen til det er nok at lufta gikk ut av adopsjonsbalongen her hjemme. Tildelingstempoet i Kina er så langsomt at selv om vi fikk ny godkjenning i fjor vår så tilsier all logikk at vi ikke kommer i mål med planen om å adoptere fra Kina.
Vi har som følge av denne matematiske øvelsen vært i tenkeboksen en lang stund, både i forhold til å søke om barn med spesielle omsorgsbehov, i forhold til om fosterhjem er noe for oss eller rett og slett å avslutte hele "Prosjekt familieforøkelse".
Noen endelig konklusjon har vi vel ikke, men vi har begynt å tenke i andre baner... En tråd på Ønskebarn blåste liv i tanken om å bytte land til Kenya. Kenya er et land vi har tenkt at har et altfor langt utenlandsopphold for at det passer oss, men etter å ha tenkt noen ganger til og enda noen ganger og spekulert enda litt til håper vi nå at Kenya skal bli vårt land. Men foreløpig er det hemmelig... Vi må først få byttet adopsjonsforening og få en nyd godkjenning fra BufEtat... Så får vi se hva fremtiden bringer.