onsdag 27. juni 2012

Ny papirinnsamling!

I dag fikk vi det etterlengtede brevet om at vi er godkjente for adopsjon fra Kenya! Ny papirinnsamling. Endelig skjer det noe igjen! Selv om det ikke helt var dette vi tenkte for fem år siden da vi sendte papirene våre til Kina kjennes det veldig bra i dag!

lørdag 16. juni 2012

Vi venter litt igjen

De første små skrittene i forhold til bytte av land er tatt. Vi har meldt oss inn i InorAdopt og sendt søknad til Buf etat om å få godkjenning for Kenya. Så nå venter vi atter en gang i spenning på en godkjenning. Skulle jo tro vi begynte å bli vant til det, men litt nervøst er det nå alikevel.

Personlig har jeg rukket å begyne å få sommerfugler i magen fordi tiden mellom at papirene sendes til Kenya (gitt at vi blir godkjente) og at vi får tildeling er så kort. Jeg har rukket å bekymre meg for at de skal bli et problem å få en oppdatert sosilarapport. Det må vi nemmelig ha ettersom den forrige er eldre enn et år gammel. Men jeg har også begynt å glede meg over at vi kanskje skal bli foreldre snart. Mannen tar foreløpig det hele med knusende ro.

Forhåpentligvis vet vi i løpet av en uke eller to om vi er godkjente for Kenya. Kryss fingrene for oss folkens!